Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης & Λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών»

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης & Λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών»

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετέχουν  στο  7ο Διεθνές  Φεστιβάλ  Παράδοσης & Λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών»
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετέχουν  στο  7ο Διεθνές  Φεστιβάλ  Παράδοσης & Λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών»
slider_photo
slider_photo
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας  επισκέφτηκαν  μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων  που συμμετέχουν στο 7ο  Διεθνές  Φεστιβάλ  Παράδοσης  & Λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών» που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου  και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την αντιπροσωπεία  υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού &  Αθλητισμού  κ. Σωτήρης  Σουλούκος και  Αγροτικής Ανάπτυξης  κ. Δημήτρης Τσέτσιλας.

Ο κ. Κουρέτας  καλωσόρισε τους εκπροσώπους των συγκροτημάτων  από τη Ρουμανία και την Πολωνία που συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις, χώρες με βαθιές ρίζες στην παράδοση και τη λαογραφία όπως το καταδεικνύουν με τις εμφανίσεις τους και οι ομάδες που συμμετέχουν και πρόσθεσε πως η Περιφερειακή Αρχή θα στηρίζει πάντα εκδηλώσεις που έχουν σαν στόχο την προβολή και διάδοση της παράδοσης και του πολιτισμού της κάθε χώρας με βιωματικό τρόπο. Παράλληλα  συνεχάρη  τα μέλη  του Συλλόγου γυναικών Μακρυχωρίου  για την άψογη διοργάνωση  και του φετινού Φεστιβάλ, ενός θεσμού που συμβάλει στον εμπλουτισμό του πολιτισμού  στην περιοχή, αλλά  και αναδεικνύει  τις πολιτιστικές  παραδόσεις άλλων χωρών. Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα