Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Μαθήτριες του Πειραματικού Λυκείου Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν το ΠΕ.ΚΕ.Π.Π. της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Μαθήτριες του Πειραματικού Λυκείου Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν το ΠΕ.ΚΕ.Π.Π. της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
Μαθήτριες του Πειραματικού Λυκείου Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν το ΠΕ.ΚΕ.Π.Π. της Περιφέρειας Θεσσαλίας


Μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας επισκέφτηκαν το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα. Συνοδευόμενες από τον Διευθυντή κ. Σάββα Τσολάκη και την καθηγήτρια κα Θεοδώρα Κουμπούρη ενημερώθηκαν από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα και τον Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας κ. Ηλία Λεοντάρη για τη λειτουργία του Κέντρου και τις λειτουργίες που διαθέτει.

Οι μαθήτριες, που με την καθοδήγηση των υπευθύνων καθηγητών ασχολούνται με προγράμματα ρομποτικής και εφαρμογές Πολιτικής Προστασίας, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Διοικητηρίου όπου στεγάζονται το Επιχειρησιακό Κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας.  Κατά την περιήγησή τους στους χώρους εντυπωσιάστηκαν από τις νέες τεχνολογίες και το επίπεδο οργάνωσης των Υπηρεσιών και  πληροφορήθηκαν για τις δράσεις πρόληψης, προετοιμασίας, έγκαιρης προειδοποίησης, άμεσης επέμβασης, διαχείρισης των συνεπειών και αποκατάστασης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα