Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές  Αλοννήσου αναβαθμίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με νέα αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό

Το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές  Αλοννήσου αναβαθμίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με νέα αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

 

Ξεκινούν νέα έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλοννήσου για την αναβάθμιση των υποδομών του γηπέδου ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές Αλοννήσου. Μετά τη σύμβαση για την κατασκευή αποδυτηρίων, χώρων υγιεινής, γραφείων και αποθηκών, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης υπέγραψαν τη σύμβαση για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού ώστε το γήπεδο να μπορεί να λειτουργεί και βραδινές ώρες. Τα δύο έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 470.000 ευρώ.

 

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αναβαθμίζουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές. Η Αλόννησος μετά το σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ – Βόλεϊ αποκτά και ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές γήπεδο ποδοσφαίρου. Ενώνουμε δυνάμεις και αξιοποιούμε πόρους που οδηγούν σε έργα ουσίας για τα παιδιά της Αλοννήσου γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Πρόσφατα Δελτία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα