Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Προχωρούν τα έργα στο νότιο τμήμα της λεωφόρου Καραμανλή από το 303 ΠΕΒ μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Βιοκαρπέτ

Προχωρούν τα έργα στο νότιο τμήμα της λεωφόρου Καραμανλή από το 303 ΠΕΒ μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Βιοκαρπέτ

Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021


 

Στην τελική φάση κατασκευής για την ολοκλήρωση του βρίσκεται το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Καραμανλή,  στο τμήμα από το 303 ΠΕΒ μέχρι τον  ανισόπεδο κόμβο της Βιοκαρπέτ, στην Περιφερειακή οδό Τρικάλων. Έχει κατασκευαστεί οι τρεις κυκλικοί κόμβοι και έχει ολοκληρωθεί σημαντικό τμήμα της κύριας αρτηρίας και του παράπλευρου δικτύου που εξυπηρετεί της παρόδιας επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες.

Το έργο,  συνολικού προϋπολογισμού 11.500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 – 2020.

 

«Τα έργα μας κινούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δίνουν πνοή στην οικονομία, μας πηγαίνουν όλους μαζί μπροστά» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με ολοκληρωμένο σχέδιο και  προγραμματισμό,  η κατασκευή του νότιου τμήματος της  Λεωφόρου Καραμανλή, εξελίσσεται με γρήγορο ρυθμό ώστε να  παραδοθεί σε κυκλοφορία στο τέλος του 2021. Το νότιο τμήμα της Καραμανλής μαζί με υπόλοιπα δυο τμήματα (κεντρικό και βόρειο) αλλάζουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα στην πόλη και δημιουργώντας ένα σύγχρονο, ασφαλή αισθητικά άρτιο περιφερειακό αυτοκινητόδρομο» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=48lnKVG0t6M

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα